Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Εικαστικό project για τους φόβους και τις δεισιδαιμονίες

Φόβος, άγνοια,δοξασίες...ο ανορθολογικός τρόπος σκέψης μας κάνει να αποδίδουμε σε τυχαία γεγονότα την κακοτυχία και την πορεία της ζωής μας. 
 Την σειρά ζωγραφικών έργων “κουνήσου απ΄ τη θέση σου” της εικαστικής δημιουργού Χριστίνας Ζυγούρη παρουσιάζει ο Οίκος  Δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House στον χώρο του εστιατορίου  “Ambrosia” του πολυτελούς  θερέτρου Hyatt Regency Thessaloniki, το οποίο θα κοσμήσουν με την παρουσία τους μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Η έκθεση αποτελείται από πέντε έργα της σειράς Από τον αρχαίο έως τον σύγχρονο άνθρωπο, οι δεισιδαιμονίες και οι προλήψεις, είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ζωής του. Ότι δεν καταλαβαίνουμε, ή δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με τις γνώσεις που έχουμε, το φοβόμαστε. Το project αυτό, αποτελεί μια εξερεύνηση στον σκοτεινό κόσμο των δεισιδαιμονιών και των προλήψεων, είναι όμως επίσης, ένας τρόπος να διαπιστώσει κανείς, πόσο όλα αυτά, έστω υποσυνείδητα τον επηρεάζουν και σε ποιό βαθμό”, δήλωσε σχετικά με την έκθεση ο κ. Πάρης Καπράλος, Διευθυντής του Τομέα Τέχνης του Myrό Antiques House.


Τα έργα της σειράς είναι διαθέσιμα για απόκτηση από τον οίκο  Δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House τόσο στην διάρκεια της έκθεσης τους όσο και κατόπιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου