Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Με έθνικ διάθεση analog collage και έργα με mixed media από την Ramina



Σε μια περιπλάννηση στον κόσμο, να ανακαλύψουμε την μαγεία των διαφορετικών πολιτισμών μας καλεί η καλλιτέχνης Ramina. Με έμπνευση από στοιχεία που ερεθίζουν το βλέμμα της  η καλλιτέχνης δημιουργεί analog collage και  έργα με mixed media τεχνική. Κομμάτια μοντέρνας τέχνης.


 Στοιχεία της φύσης τυπωμένα σε χαρτόνι όπως: λουλούδια, πεταλούδες, μάτια, έντομα και ζώα προσαρμοσμένα και κομμένα στο χέρι, τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παραπέμπουν σε έναν άλλο κόσμο γεμάτο χρώματα από το πλανήτη Γη. Στόχος της είναι τα δημιουργήματα της να εκφράσουν - αγγίξουν συναισθήματα όπως είναι η αγάπη, ο φόβο, το πάθος, η αίσθηση του κινδύνου και κυρίως να υπενθυμίσουν πως αν και κυρίαρχο είδος στο πλανήτη είναι ο άνθρωπος, η ζωή εξαρτάται κυρίως από το οικοσύστημα και όλους τους οργανισμούς του



Η Myró Gallery
  φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Ramina στον χώρο του Project Room. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2021 στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 19 Μαρτίου.



 Στοιχεία της φύσης τυπωμένα σε χαρτόνι όπως: λουλούδια, πεταλούδες, μάτια, έντομα και ζώα προσαρμοσμένα και κομμένα στο χέρι, τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παραπέμπουν σε έναν άλλο κόσμο γεμάτο χρώματα από το πλανήτη Γη. Στόχος της είναι τα δημιουργήματα της να εκφράσουν - αγγίξουν συναισθήματα όπως την αγάπη, το φόβο, το πάθος, το κίνδυνο και κυρίως να υπενθυμίσουν πως αν και κυρίαρχο είδος στο πλανήτη είναι ο άνθρωπος, η ζωή εξαρτάται κυρίως από το οικοσύστημα και όλους τους οργανισμούς του τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη, απολαμβάνει να ταξιδεύει και να ανακαλύπτει νέα μέρη και πολιτισμούς. Εργάζεται στο τμήμα Marketing της Dimera Hospitality ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της. Δύο επαγγελματικές δραστηριότητες που την αντικατοπτρίζουν απόλυτα.


Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.


Νικηφόρου Φωκά 8, 546 21, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Ημέρες/ Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή/ 17:00 - 21:00, Σάββατο/ 10:00 - 14:00
Τ: 2310269187 / 6971890213

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου