Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Γιώργης Χριστοδούλου υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδικά στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Αέρα Βαρκελώνης φέρνει απόψε στην Αθήνα ο Γιώργης Χριστοδούλου και συγκεκριμένα στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου. Επιστρέφοντας για την συναυλία στα πάτρια εδάφη με το δίσκο «Barcelonauta» ελπίζει να γοητεύσει  ξανά το ελληνικό κοινό όπως κατάφερε να κάνει με το Ισπανικό, καθώς απέσπασε καλές κριτικές και από τα ΜΜΕ της μεγαλύτερης χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου. 
Μάλιστα η πρώτη κυκλοφορία του δίσκου σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία καθώς εξαντλήθηκε από τα δισκοπωλεία τις πρώτες 30 μέρες. 
Βέβαια, δεν είναι κανένας τυχαίος, καθώς ο Γιώργης Χριστοδούλου συμπλήρωσε 15 χρόνια στο μουσικό στερέωμα και έχει ήδη προσθέσει στο βιογραφικό του σημείωμα δύο δίσκους στην ισπανική αγορά
Για απόψε έχει ετοιμάσει  τραγούδια «swing»,  κομμάτια σε τέσσερις γλώσσες από τα προσωπικά του άλμπουμ καθώς και κλασικά jazz κομμάτια, τραγούδια του από τους «Γιαπωνέζικους κήπους» ως το «Flaneur» και τη ραδιοφωνική «Φάβα», το «Barcelonauta», αλλά και παγκόσμιες επιτυχίας από το Nat King Cole, Dean Martin, Boris Vian, Charles Trenet κ.ά.. Καλεσμένος του ο σπουδαίος Ισπανός κλαρινετίστας JuliAymí (Τζούλι Αϋμί) ο οποίος διηύθυνε την τελευταία δισκογραφική δουλειά του.
Ώρα έναρξης : 9μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου