Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Ηρώδειο



Με “Τα Τραγούδια της Γενιάς μας” ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Παύλος Κικριλής, ο Φίλιππος Σπυρόπουλος και ο Τάκης Βασαλάκης, η πλήρης δηλαδή σύνθεση των Τερμιτών, δεκαέξι χρόνια μετά την τελευταία συνάντησή τους στο Σ.Ε.Φ., θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και πάλι για να τραγουδήσουν δυνατά πως η γιορτή δεν έχει τελειώσει. 
Την πλούσια μουσική βιογραφία του,  θα μας “αποκαλύψει” για πρώτη φορά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παρέα με τους Τερμίτες και τους P.L.J.Band, την πιο “αρχαία” εκδοχή τους, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Από το θρυλικό “Αρμαγεδδών” με την progressive rock αισθητική μέχρι τις σύγχρονες συνεργασίες του ο Μαχαιρίτσας θα επιστρατεύσει κάθε επιτυχία του για να δώσει το δικό του στίγμα απέναντι σ' ένα κόσμο που έχει χάσει τον εαυτό του και μοιάζει να στέκεται μετέωρος πάνω από την άβυσσο. Με στιχουργική καταγωγή  από την Αποκάλυψη του Ιωάννη και τις Προφητίες του Ιεζεκιήλ, το δισκογραφικό αυτό ντεμπούτο των P.L.J.Band συμβολίζει το τέλος της εποχής μας. O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα “διασχίσει” όλο το ρεπερτόριό του και μας ζητά να γίνουμε συνοδοιπόροι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου