Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο Μίλτος τραγουδά από απόψε στο Σταυρό του Νότου γι' «αυτούς που λείπουν πιο πολύ»...

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναπολεί και φέρνει μουσική αισιοδοξί  στον Νοέμβρη που μόλις πέρασε το κατώφλι μας. Απόψε θα ανέβει στην σκηνή του Σταυρού του Νότου, όπως συνηθίζει τα τελευταία 20 χρόνια, και θα τραγουδά  για εμάς και  γι' «αυτούς που λείπουν πιο πολύ»... Η μουσική βραδιά που ετοιμάζει για απόψε και μερικά ακόμη Σάββατα θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από το συγκινητικό αφιέρωμα στους αγαπημένους του απόντες Ξυδούς, Μητροπάνο, Αλκαίο, με τίτλο «Αυτοί μου λείπουν πιο πολύ» που παρουσιάστηκε πρώτη φόρα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 27 Σεπτεμβρίου σε μια sold out συναυλία.
Φυσικά δεν θα παραλείψει να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από τους εννέα προσωπικούς του δίσκους αλλά και από τις συμμετοχές του σε εργασίες φίλων, καθώς και μια μουσική αναφορά στα χρόνια που έζησε στην Κρήτη.
Επί σκηνής θα συναντήσει τη Μιρέλα Πάχου, η οποία θα παρουσιάσει υλικό απ τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «Μιρέλα» που μόλις κυκλοφόρησε.
Το Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν - εκτός από τη Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι) - ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθάρα), ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα) και ο Πάρις Περυσινάκης (κρητική λύρα).

Ώρα προσέλευσης: 22:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου