Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Καθημερινές Ιστορίες στην Myrό Gallery

Ιστορίες που συμβαίνουν γύρω μας, δίπλα μας, μέσα μας, φανερώνουν τη δική τους αλήθεια , τη δική τους πραγματικότητα, το δικό τους όνειρο. Ποιός κοντοστέκεται να τους αφιερώσει λίγο χρόνο, χώρο και ενέργεια; Στρέφουμε αλλού το βλέμμα και την προσοχή μας, φοβούμενοι μην διαταραχθεί η όμορφη και τακτοποιημένη εικόνα της καθημερινότητάς μας. Είναι αυτό που απορρίπτει κανείς εκ των προτέρων, διότι θεωρεί ότι δεν είναι δικό του, αλλά αναφέρεται μονάχα στον διπλανό του.
Η Myrό Gallery εγκαινιάζει την ατομική έκθεσης του Αποστόλη Ιτσκούδη με τίτλο “Καθημερινές Ιστορίες”  την προσεχή  Παρασκευή 7 Νοεμβρίου
 Περιδιαβαίνοντας τις "Καθημερινές Ιστορίες"  εάν αφεθούμε σε αυτές δίνοντας τους τον απαραίτητο χώρο να εξελιχθούν, γινόμαστε συμμέτοχοι και συν-διαμορφωτές  τους... Η σειρά έργων δημιουργήθηκε την περίοδο 2013–2014 και αποτελείται από σκόνες, λάδια και ακρυλικά χρώματα σε καμβά. Ο Αποστόλης Ιτσκούδης γεννήθηκε στη Ν. Ορεστιάδα το 1985. Διδάχτηκε σχέδιο και ζωγραφική στο εργαστήριο του Ν. Χριστοφοράκη και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ακαδημία Καλών Τεχνών τηςΦλωρεντίας. Ζεί και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Έχει εκθέσει έργα του σε dyo ατομικές εκθέσεις  στην Αλεξανδρούπολη και σε τέσσερις ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και την Ιταλία. 
Ώρα εγκαινίων 20.00
Έως τις 29 Νοεμβρίου 2014.
 Μέρες και ώρες λειτουργίας της Myrό Gallery (Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00, Σάββατο 11.00 – 15.00) 
 Ελεύθερη Είσοδος . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου