Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Gala Όπερας για την ενίσχυση της Αποκατάστασης των κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι

Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για δεύτερη συνεχή χρονιά οργανώνει το ετήσιο Gala Όπερας με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι εκδήλωση  έχει  προγραμματιστεί  για  την Τετάρτη  10  Δεκεμβρίου  και  ώρα 20.30, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
Στην έναρξη του Gala Όπερας θα βραβευθούν οι μεγάλοι δωρητές και υποστηρικτές του Συλλόγου. Στη φετινή εορταστική συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Ειρήνη Καράγιαννη, μέτζο σοπράνο Δημήτρης Πακσόγλου, τενόρος Δημήτρης Γιάκας, πιάνο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες, συνθετών όπως, Donizetti, Rossini, Tchaikovsky, Offenbach, Massenet, Bellini, Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, κ.ά. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα του πρώτου  Gala Όπερας ολοκληρώθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Altera Pars και εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του  Υπουργείου  Πολιτισμού  η  μελέτη  αποκατάστασης  του  κτιρίου  του Βουτυροκομείου.  Εφέτος όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την μελέτη αποκατάστασης  του  κτιρίου  του  Οινοποιείου  το  οποίο  βρίσκεται  σε  φάση κατάρρευσης.

Πληροφορίες – προπώληση εισιτηρίων:τηλ. 210 7234567

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου