Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Βγάλτε τον δημιουργό από μέσα σας γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Πλεξίματος σε Δημόσιους Χώρους!

 

Σας αρέσει το πλέξιμο με βελόνες ή με βελονάκι;   Ας συντονιστούμε και να δημιουργήσουμε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πλεξίματος σε Δημόσιους Χώρους!
Η Βάσια Μπούζα και το «Yarn stories for a cause» σε συνεργασία με τους «Συνταξιούχους εν Δράσει», τους «Velonistas», την ομάδα «Πλέκουμε παρέα στη Αγία Παρασκευή», και την ΧΕΝ Νέας Σμύρνης ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν για και να πλέξουμε μαζί για το Ηλιτόμηνον.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου, από τις 11:00 -15:00 στο κέντρο της Αθήνας (οδός Κολοκοτρώνη 30 Αθήνα), έξω από το κατάστημα Σακαλάκ, θα σας διατεθούν δωρεάν, για εκείνη την ημέρα, ολόμαλλα νήματα  ενώ θα φέρτε μαζί σας μόνον… καλή διάθεση… και βέβαια τις βελόνες ή τα βελονάκια σας Νούμερα 3 έως 5. Το ζαχαροπλαστείο Φύσις θα  προσφέρει γλυκίσματα… για να μας λύσει τα χέρια!
Ο καθένας θα δημιουργήσει το δικό του μικρό κομμάτι ακολουθώντας απλές συμβουλές και να δημιουργήσουμε ομαδικά έργα τέχνης, μικρά κουβερτάκια που θα μοιραστούν από το Ηλιτόμηνον σε πρόωρα βρέφη σε όλη την Ελλάδα.

Η συμμετοχή στην συνάντηση αυτή είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977 901 950 (Εύη Γαρδίκη). Πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε και από τον παρακάτω σύνδεσμο:


Ο χώρος είναι προσβάσιμος και φιλικός για άτομα με κινητική αναπηρία ενώ έχει ήδη προβλεφθεί διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. 


Και να θυμάστε την ημέρα αυτή χιλιάδες πλέκτες/πλέκτριες θα συναντηθούν σε δημόσιους χώρους ανά τον κόσμο σε μια παγκόσμια γιορτή πλεξίματος! 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου