Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ... από την New Star

Έρωτες... Απατεωνιές... Ανατροπές., σάτυρα και νουάρ...Η  NEW STAR  θα προβάλει από 2 Ιουλίου στους κινηματογράφους, την ταινία «ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ» του βραβευμένου σκηνοθέτη JOHN HUSTON. Ένα εκπληκτικό καστ σε ένα αναπάντεχο φιλμ νουαρ. 
Ο Χάμφρει  Μπόγκαρτ συνοδευόμενος από δύο γλυκύτατες και ταλαντούχες κοπέλες την Τζένιφερ Τζοουνς και την Τζίνα Λολομπριτζίντα καθώς και από άξιους ηθοποιούς όπως ο Ρόμπερτ Μόρλευ και ο Πίτερ Λορ, πρωταγωνιστούν σε ένα θρυλικό φιλμ νουαρ. Πάνω από όλα όμως, ξεχωρίζει το διακεκριμένο σκηνοθετικό αποτύπωμα του σκηνοθέτη Τζον Χιούστον, ο οποίος μαζί με τον Τρούμαν Καπότεπροσάρμοσαν το σενάριο βασιζόμενοι σε ένα μυθιστόρημα του Τζέιμς Χέλβικ.»
Ένα ζευγάρι τυχοδιωκτών (Bogart - Lolobrigida)
συνοδευόμενο από μια συμμορία απατεώνων (την γνωστή τετράδα Morley, Lorre,Barnard, Tulli), η οποία από κάπου κρατάει το ζευγάρι δέσμιο των επιθυμιών της, περιφέρονται μάλλον ασκόπως σε μία παραθαλάσσια ιταλική πόλη έως ότου επισκευαστεί το πλοίο που θα τους μεταφέρει στην βρετανική Αφρική. Εκεί ελπίζουν να υφαρπάξουν γη πλούσια σε ουράνιο. Κατά την διάρκεια της αναμονής τους συναντούν ένα ακόμη ζευγάρι (Jones- Underdo εντελώς αταίριαστο και αρκετά περίεργο. Τα δύο ζευγάρια ερωτεύονται χιαστί και μέχρι το τέλος της ταινίας ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιος δουλεύει ποιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου