Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Δημοπρασία Τέχνης και Αντικειμένων "Χωρίς Συστάσεις"

Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί σε μια δημοπρασία έξω από τα συνηθισμένα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11.30 (εγγραφές) και το σφυρί θα πέσει στις 12.00 το μεσημέρι.  Τα 100 περίπου αντικείμενα και έργα τέχνης βρίσκονται ήδη σε έκθεση στο κεντρικό κτίριο του Οίκου. 


Η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης δράσης έγκειται στο γεγονός ότι τα δημοπρατούμενα αντικείμενα και σύνολα αντικειμένων (Lots) προβάλλονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο με μόνο με φωτογραφίες υψηλής πιστότητας, και κατά τα  άλλα φέρουν μονάχα την τιμή εκκίνησης τους και τον διακριτικό τους αριθμό, χωρίς περεταίρω περιγραφή. Επαφίεται στις γνώσεις του συμμετέχοντα να αντιληφθεί ποια από τα αντικείμενα, έργα τέχνης, κλπ., είναι απλά όμορφα ή ενδιαφέροντα διακοσμητικά ή πραγματικές αντίκες, συλλεκτικά είδη ή/και σημαντικά έργα τέχνης γνωστών δημιουργών.

Όλα τα αντικείμενα έχουν τιμή εκκίνησης 50 ευρώ. Αρκετά από τα αντικείμενα έχουν  πολλαπλάσια εμπορική αξία. Δείτε τα όλα στην διεύθυνση  www.myroauctions.gr.

Όλα τα Lots  έχουν μία φόρμα MAKE OFFER, μέσω της οποίας ο οίκος θα δεχτεί
προσφορές εφόσον ο ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να παρεβρεθεί και να “χτυπήσει” κάποιο αντικείμενο (οι κανόνες που διέπουν αυτήν την δυνατότητα περιγράφονται παρακάτω, στην ομώνυμη ενότητα).  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και από κοντά τα αντικείμενα της δημοπρασίας καθημερινά, και τα Σαββατοκύριακα 11.00 – 17.00, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (6948813460, 6971890212). 

Την ημέρα της δημοπρασίας η έκθεση θα είναι ανοικτή 2 ώρες πριν την εκκίνηση της δημοπρασίας και, εξειδικευμένοι σε διαφορετικές κατηγορίες αντικειμένων συνεργάτες του Οίκου θα είναι στην διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετική με τα αντικείμενα.

2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στο οροπέδιο

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Πάρκο Γλυπτικής της Greek Marble Initiative που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου