Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Έκθεση - αφιέρωμα στο έργο του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά



Ο Μανώλης, ο μανάβης, τα φρούτα και τα λαχανικά που κηρύσσουν την ανεξαρτησία τους, ο Αιμίλιος το μήλο, ο δημοσιογράφος Πίκος Απίκος... συντόφευσαν την παιδική μας ηλικία...
Έκθεση - αφιέρωμα στο έργο του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά, με τίτλο "Απο τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων" φιλοξενείται στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η έκθεση περιλαμβάνει εικαστικά και άλλα έργα τέχνης εμπνευσμένα από βιβλία του συγγραφέα και πλαισιώνεται με μουσείο φαντασίας και παράλληλες δράσεις κορυφαίων ηθοποιών, ποιητών, συνθετών, δημοσιογράφων και άλλων ανθρώπων του πνεύματοςΤον σχεδιασμό της έκθεσης υπογράφει ο Δημήτρης Μεργούπης με τη δημιουργική ομάδα του, ενώ συμμετέχουν σημαντικοί φορείς από το Εθνικό Θέατρο και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και ιδιώτες.

Θα προβάλλονται: 
Αποσπάσματα από τη "Φρουτοπία", παραγωγή Οικογένεια Σοφιανού, σκηνοθεσία και μουσική Φαίδωνας Σοφιανός, 1985 
"Ένα δέντρο, μια φορά", σκηνοθεσία Παναγιώτης Ράππας, συμπαραγωγή ΕΡΤ-Time Lapse Pictures, 2009 (κατά τη διάρκεια των εορτών) 
"Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι", σκηνοθεσία Παναγιώτης Ράππας, Άγγελος Ρούβας, συμπαραγωγή ΕΡΤ-Time Lapse Pictures, 2007 (κατά τη διάρκεια των εορτών) 

Το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων "Εκδηλώσεις για να χαλαρώσεις" για μικρούς και μεγάλους μέχρι και τη λήξη της έκθεσης θα ανακοινώνεται σταδιακά. 

Οργανωμένες Επισκέψεις - Ξεναγήσεις για Σχολεία (για όλες τις τάξεις του δημοτικού - μέγιστος αριθμός ανά ξενάγηση 30 άτομα): 
Υπεύθυνος Κρατήσεων & Ξεναγήσεων, κ. Κουτσούμπας Δημήτρης 
T: 6944 436974, 210 3418589, 2103418550 
email: trivizas.mcf@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου