Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Θα σε δω στην πρεμιέρα...στο θέατρο CORONET

Ο θίασος ετοιμάζεται για την αποψινή πρεμιέρα της παράστασης «Κίτρινα τριαντάφυλλα»: Τίποτα δε φαίνεται να πηγαίνει καλά. Τα σκηνικά δεν είναι έτοιμα, ένας ηθοποιός είναι στη φυλακή, ένας άλλος πάσχει από αμνησία, η καινούργια στάρλετ είναι χαζή, ενώ συμβαίνουν διαρκώς ατυχήματα... Ο σκηνοθέτης βρίσκεται στα πρόθυρα του εγκεφαλικού, αλλά ο συγγραφέας- θιασάρχης και παραγωγός του,επιμένει να κάνει πρεμιέρα... Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα sold out και με παρόντα τον μεγαλύτερο κριτικό θεάτρου της χώρας. Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα; 
Μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία της παράστασης  «CAVEMAN», το θέατρο CORONET επέλεξε την ανατρεπτική κωμωδία «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» του Δημήτρη Αλεξίου που κέρδισε το βραβείο του κειμένου στον διαγωνισμό “Ελληνικά Κείμενα 2016” του Coronet.
Εννέα νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί ξετυλίγουν επί σκηνής μία ξεκαρδιστική κωμωδία που μιλάει για το θέατρο μέσα στο θέατρο.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κρασαδάκης
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κουστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά
Φωτισμοί: Νίκος Κουιτζίου                                                                       
Στίχοι-μουσική: Δημήτρης Αλεξίου
Παραγωγή : Θέατρο Coronet

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:  
Αλεξίου Δημήτρης, Καλομοίρη Πολυτίμη-Αλεξάνδρα, Καραμπίνης Γιώργος, Κλήμη Κατερίνα, Μπεκρής Γιώργος, Παπαδόπουλος Μάρκος, Ραβνιωτόπουλος Κων/νος, Τσάβεζ Ναταλί.
Φιλική συμμετοχή :  Μελίδου ΤατιάναΗμέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο: 21.00    
Κυριακή: 20.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου