Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

“Glam Αrt”: Έκθεση τέχνης, κεραμικής και εικαστικού κοσμήματοςΓια δεύτερη συνεχή χρονιά, οι δημιουργοί Αναστασία Γκούβα (IloveGlam) και η Ελευθερία Δαρζέντα (Eleftheriart), καλωσορίζουν την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, προσκαλώντας όλους μας στην κοινή τους έκθεση “GlamArt” που φέτος γίνεται για καλό σκοπό!

Με πολλή φαντασία και μεράκι ετοίμασαν μοναδικές δημιουργίες τέχνης, κεραμικής, εικαστικού κοσμήματος και χριστουγεννιάτικων δώρων και μας περιμένουν στις 2, 3 & 4 Δεκεμβρίου 2016,να τις ανακαλύψουμε όλοι μαζί! 

“Δημιουργώ σημαίνει υπάρχω, όμως για μας σημαίνει και προσφέρω!”, όπως μας λένε οι ίδιες, και με αυτό το σύνθημα καλούν όλους τους μικρούς φίλους να επισκεφθούν την αίθουσα “Olympia Conference & Seminar Hall” και να γράψουν ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, και για κάθε γράμμα, θα προσφερθεί ένα γεύμα για ένα παιδί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο το Δήμου Αγίου Δημητρίου.

…γιατί η δημιουργία σημαίνει ύπαρξη, αλλά για κάποιους ανθρώπους σημαίνει και προσφορά! Και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων!

  
Ώρες λειτουργίας έκθεσης

2 Δεκεμβρίου: 18:00 έως 22:00

3 & 4 Δεκεμβρίου: 10:00 έως 22:00.

“Olympia Conference & Seminar Hall”  (Πριάμου 11, Άγιος Δημήτριος, δίπλα στο μετρό Αγίου Δημήτριου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου