Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Καταχειροκροτήθηκε ο συνθέτης Πέτρος Χατζηγεωργίου στην παρουσίαση του νέου του άλμπουμ "Dreamscapes"



Καταχειροκροτήθηκε ο συνθέτης Πέτρος Χατζηγεωργίου παρουσιάζοντας στο πιάνο το νέο του άλμπουμ "Dreamscapes" που κυκλοφορεί από τη FINAL TOUCH δίνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα του ως δημιουργός σε μια βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ονόματα που έχουν γράψει ιστορία στη μουσική και τη δισκογραφία, όπως ο Μίμης Πλέσσας και ο Μίλτος Καρατζάς.

Μια παρουσίαση στην οποία δεν βγήκε απλά να πει δύο λόγια για το καινούριο του CD, να παίξει κάποια από τα κομμάτια του για solo πιάνο και να αποχωρήσει ευχαριστώντας τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του. Ήταν μια βραδιά γεμάτη από την χαρακτηριστική ευγένεια του δημιουργού, το εξαιρετικό του χιούμορ και αυτή την μυστική  επικοινωνία του με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, το πιάνο

 
Οι ακροατές του ταξίδεψαν στον δικό του μουσικό κόσμο μέσα από τα υπέροχα κομμάτια του, ένα ταξίδι γεμάτο από την μαγεία της ανοιξιάτικης βραδιάς και τον ιδιαίτερο χώρο που επέλεξε ο καλλιτέχνης, όπως ήταν η Βίλα Καζούλη στην Κηφισιά για να στείλει μέσα από τις "κρυστάλλινες" νότες του όλη εκείνη την θετική ενέργεια που κρύβουν μέσα τους. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο μεγάλος δημιουργός Μίμης Πλέσσας κάθισε στο πιάνο και χάρισε στον συνθέτη έναν υπέροχο δικό του αυτοσχεδιασμό, ενώ ο συνθέτης και σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης είπε χαρακτηριστικά για την νέα δουλειά του Πέτρου Χατζηγεωργίου πως "ακούγοντας τα κομμάτια του, ένιωσα μια χαλάρωση ενώ καθετί που έπαιζε, το εννοούσε…". 


Στο πλευρό του Πέτρου Χατζηγεωργίου ο Μίλτος Καρατζάς που αγκάλιασε τη δουλειά του συνθέτη και ανέλαβε χωρίς δεύτερη σκέψη την κυκλοφορία της συλλογής. 

Το νέο CD του Πέτρου Χατζηγεωργίου συνδυάζει την φρεσκάδα της νεότητας καθώς το εξώφυλλό του επιμελήθηκε η Βαρβάρα Χατζηστεφάνου, ένα νέο και ταλαντούχο κορίτσι, με την μουσική ενός ώριμου συνθέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου