Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Συναυλία της Ευ.Ρεμπούτσικα και του Γ.Περρή

Ποιος Φοβάται Την Αγάπη θα τραγουδήσει ο Γιώργος Περρής επί της σκηνής υπό τον μαγικό ήχο του βιολιού της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου τη Τετάρτη 5  Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Γιώργο Περρή, σε μια συναυλία με τίτλο Ηλιοφάνεια, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα που συνδυάζει συγκίνηση, χαρά και συναίσθημα.

Η “Ηλιοφάνεια”, το τραγούδι που έγραψαν η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης για τον Γιώργο Περρή, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα που παρουσιάστηκε επί σκηνής. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και το “Ποιος Φοβάται Την Αγάπη”, το συγκινητικό πρώτο single που κυκλοφόρησε από την συνεργασία των δύο καλλιτεχνών.

Η συναυλία θα ακροβατήσει ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα (Το τσιγάρο, Αλεξάνδρεια, Στα λιμάνια), κομμάτια από τον κινηματογράφο και το θέατρο (Πολίτικη Κουζίνα, Νοτιάς, Συρανό ντε Μπερζεράκ, Βabam Ve Oglum) τραγούδια από την ξένη δισκογραφία του Γιώργου Περρή καθώς και τα ολοκαίνουργια τραγούδια της συνεργασίας τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου