Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η Χορωδία Ανέργων στο θέατρο της Ρεματιάς

 Ιστορίες μιας σκληρης πραγματικότητας  μοιράζονται επί σκηνής με το κοινό οι ήρωες που ζουν δίπλα μας, είναι κάποιοι από εμάς. Αλήθειες με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε και μαζί τους μπορούμε να αισθανθούμε την ελπίδα.
  Μια μουσική και θεατρική performance για την Εργασία στο θέατρο της Ρεματιάς του Δήμου Χαλνδρίου πραμγατοποιεί η Χορωδία Ανέργων, απόψε Πέμπτη 30 Αυγούστου για μια μόνο παράσταση στο πλαίσιο εκδηλώσεων  "Νύχτες Αλληλεγγύης" του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 στον Δήμο Χαλανδρίου.με αφορμή αληθινές ιστορίες .
Χάρη στις μελωδίες και τις ερμηνείες, η παράσταση της Ελένης Ευθυμίου και του Δημήτρη Ζάχου που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Πόρτα, αποτελεί την αφορμή οι παριστάμενοι να ξεχάσουν για λίγο το αμείλικτο «μέλλον», να κοιταχτούν ήρεμα στα μάτια και να επενδύσουν σε ένα υγειές «παρόν», τραγουδώντας.

Σκηνοθεσία-Έρευνα-Δραματουργία: Ελένη Ευθυμίου, Δημήτρης Ζάχος
Μουσική: Ελένη Ευθυμίου
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη
Sound design: Οδυσσέας Γκάλλιος
Καλλιτεχνική – κινισιολογική συνεργασία: Βιττόρια Κοτσάλου Εικαστικά: Ευαγγελία Μαργαρίτη
Πιάνο: Ναυσικά Μακράκη
Βοηθός σκηνοθέτη, video on stage: Δημήτρης Αμπατζής Φωτογραφίες: Αλέξης Μανικάκης
Σχεδιασμός αφίσας – Artwork: Αχιλλέας Μεσσάικος.
Σχεδιασμός προγράμματος παράστασης: Ιωάννα Κωνσταντινιδη.
Εκτέλεση παραγωγής: Ευάγγελος Κώνστας - Constantly Productions


Xορωδία Ανέργων: Αντώνης Αγγελάκης, Δημήτρης Αμπατζής, Μιχάλης Αρφάνης, Στεφανία Γώγου Πούλου, Ελένη Ευθυμίου, Δημήτρης Ζάχος, Αναστασία Καριοφύλλη, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Ιωάννα Κωνσταντινίδη, Ναυσικά Μακράκη, Αλέξης Μανικάκης, Ευαγγελία Μαργαρίτη, Στέλιος Οικονομίδης, Ισμήνη Οικονόμου, Ευανθία Σιδέρη, Αντώνης Σούκερας, Ιουλία Συμεωνίδου.


Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης :20.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου