Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Performance "Μαρία-Τζάκυ Κάλλας στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής B. & M. Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής B. & M. Θεοχαράκη στο πλαίσιο της διοργάνωσης Λευκές Νύχτες το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου που διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Αθήνα οι Atenistas και σε συνεργασία με την ηθοποιό, Μάγδα Μαυρογιάννη, παρουσιάζει την performance "Μαρία-Τζάκυ Κάλλας: Μεταθανάτια συνάντηση-Avenue George Mandel", μια performance βασισμένη στη σχέση της Μαρίας Κάλλας με την αδελφή της Τζάκυ
Η Μάγδα Μαυρογιάννη επιλέγει το συγκεκριμένο concept λόγω της προσωπικής σχέσης της με την Τζάκυ (Υακίνθη Καλογεροπούλου), καθώς κατοικεί στο διαμέρισμά της, το οποίο αγόρασε από την ίδια το 1989. Επίσης, δεν είναι τυχαία η συνεργασία της με τους εικαστικούς Άγγελο Πλέσσα και Ανδρέα Αγγελιδάκη, οι οποίοι κατοικούν στο ίδιο κτίριο της οδού Μετσόβου και ενισχύουν αισθητικά και συμβουλευτικά την performance.

Η performance θα πραγματοποιηθεί από τις 20.30 έως τις 21.30 και από τις 22.30 έως τις 23.30. Στο ενδιάμεσο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην έκθεση της Μαρία Κάλλας από το συλλέκτη, κ. Νίκο Χαραλαμπόπουλο (21.30-22.30).
Η είσοδος θα είναι δωρεάν και για την ξενάγηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες: 210-3611206

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου