Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Η Χριστίνα Παπαϊωάννου στη Myrό Showroom

Στιγμές ονείρου και προσωπικές ώρες συνδιαλλαγής με το ασυνείδητο. Η ανθρώπινη φύση εκφράζεται με εξπρεσιονιστική διάθεση μέσα από καταγεγραμμένες εμπειρίες και θραύσματα μνήμης της καλλιτεχνιδας, συνθέτοντας εικόνες όπου έννοιες όπως το δωμάτιο, η ιδιωτικότητα, τα προσωπικά αντικείμενα και η δραστηριότητα του ατόμου κατά τις προσωπικές του ώρες παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 
Η ανθρώπινη παρουσία αποδίδεται με καθαρά χρώματα μέσω αφηρημένων γυναικείων μορφών, οι οποίες άλλοτε μονήρεις και σκεπτόμενες, σχεδόν σε κατάσταση διαλογισμού, άλλοτε ποιητικές και άλλοτε υποδόρια πρωτόγονες, μεταφέρουν μηνύματα καθολικά και πανανθρώπινα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τον αυτοπροσδιορισμό και την ταυτότητα.  

H Myrό Gallery παρουσιάζει την συναισθηματικά φορτισμένη νέα δουλειά της  εικαστικού Χριστίνας Παπαϊωάννου στον χώρο της Myrό Showroom, καλώντας τον θεατή  να εντοπίσει κοινές ή παρόμοιες εμπειρίες, να ανασύρει μνήμες, να ταυτιστεί ενδεχομένως με καταστάσεις ή και απλώς να απολαύσει το έργο ως ενέργεια και αισθητική πρόταση. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Απριλίου.

Ώρα 20.00
Έως και  το Σάββατο 19 Μαΐου 
Showroom της Myrό Gallery
 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ
 Πέμπτη & Παρασκευή 17.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου