Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Tous des oiseaux...Παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Ελένης Καραΐνδρου


H ECM, η ΑΝ Music και η Ελένη Καραΐνδρου παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ της συνθέτριας, με τίτλο "Tous des oiseaux" από την ECM New Series, την προσεχή Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στον IANOS. Το άλμπουμ περιλαμβάνει δύο νέα έργα της Ελένης, τη μουσική για την παράσταση του Λιβανο-Καναδού Wajdi Mouawad, Tous des oiseaux, μεγάλη επιτυχία του Παρισινού Εθνικού θεάτρου La Colline και τη μουσική για την ταινία του Payman Maadi, Bomb, a love story, η οποία απέσπασε υποψηφιότητα στο 12ο Asia Pacific Screen Awards.

Η Ελένη, που θα αφηγηθεί τη νέα της περιπέτεια στον κόσμο του θεάτρου και του σινεμά, θα πλαισιωθεί από το σπουδαίο Έλληνα ζωγράφο Χρήστο Μποκόρο, στον οποίο ανήκει το εξώφυλλο του δίσκου της και από το συνθέτη και δεξιοτέχνη της πολίτικης λύρας και του λαούτου, Σωκράτη Σινόπουλο, παρόντα στα νέα της έργα, συνεργάτη της Ελένης από το 2001 (Τρωάδες, Μήδεια).
 

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, κορυφαίοι σολίστ όπως οι: Βαγγέλης Χριστόπουλος όμποε, Αλέξανδρος Μποτίνης βιολοντσέλο, Ντίνος Χατζηιορδάνου ακορντεόν, Γιάννης Ευαγγελάτος φαγκότο και μαζί τους η Σαβίνα Γιαννάτου φωνή, ο Σωκράτης Σινόπουλος πολίτικη λύρα, λαούτο (και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό της
ECM) θα χαρίσουν στους φίλους και το κοινό χρώματα και ήχους από τα νέα έργα της συνθέτριας. Η Ελένη Καραΐνδρου στο πιάνο.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Νίκος Βοζίκης της ΑΝ
Music.
20:30 
Είσοδος Δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου