Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Η stand-up κωμικός Κατερίνα Βρανά φέρνει την ζωή στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη


«Να βρίσκεις πάντα τη δύναμη ν’ αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή»… Μάθημα δύναμης, χαράς και δημιουργικότητας μας δίνει η Κατερίνα Βρανά που επιστρέφει στην σκηνή  του Θεάτρου Αλίκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου.

 Σε δυο παραστάσεις, με τίτλο  «Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)» τη Δευτέρα 2 και τη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 21:00, η αγαπημένη stand-up κωμικός, με όπλο της το χιούμορ, καταφέρνει να μετατρέψει τη συνάντησή της με το θάνατο σε πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης. Αυτή τη συνάντηση, καθώς και τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της διακωμωδεί μοναδικά στη δίωρη απολαυστική παράστασή της “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα). 

 Η Κατερίνα αντλεί τη δύναμή της από το στήθος της και την ακατανίκητη λαχτάρα της να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη. Τώρα και με αμαξίδιο!

Την περιπέτειά της θα μεταφέρει επί σκηνή , όλα άρχισαν τον Απρίλιο του 2017, όταν η αγαπημένη stand-up κωμικός, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη βούλα) ήταν περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.
Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά  να δημιουργεί και να μας χαρίζει γέλιο. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο.

Στο sold out  stand-up show της “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)", η Κατερίνα μιλά για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ταυτότητα παράστασης
Κατερίνα Βρανά- Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)
 Θέατρο Αλίκη, Αμερική 4, Αθήνα
Δευτέρα 2 και Τρίτη 3 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης:
21:00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Εισιτήρια: 20€  
VIPS, 15 γενική είσοδος, 10 € ΑΜΕΑ
Προπώληση:
viva.gr
Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου