Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ένα προφητικό έργο του Ιονέσκο «φωτίζει» την αθηναϊκή Νύχτα

Το παιχνίδι της σφαγής - σκηνές πανδημίας' του Ευγένιου Ιονέσκο και ''Πάθη και Χορεία στο ποιητικό θέατρο - Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Αισχύλος, Σοφοκλής, Ευριπίδης'' παρουσιάζει  η Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη την Παρασκευή 24.07 στις 20:30 στο θέατρο Γκράβας, στο πλαίσιο του  προγράμματος Στηρίζουμε τον Πολιτισμό του ΟΠΑΝΔΑ. 
Πρόκειται για ένα έργο προφητικό ''Το παιχνίδι της σφαγής'' του Ευγένιο Ιονέσκο καθώς ξεδιπλώνει επί σκηνής μια πόλη που δέχεται επίθεση από έναν αόρατο εχθρό. Έναν ιό. Μια πανδημία. 
Καθώς το έργο εξελίσσεται παρακολουθούμε τον τρόπο που προσπαθούν οι πολίτες να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή αυτή κατάσταση
Κείμενα του Σαίξπηρ, του Αισχύλου του Σοφοκλή και του Ευριπίδη θα αποτελέσουν την αφορμή ενός open class Χορείας, ομαδικής εκφοράς και συμβολικής απόδοσης που γεννιέται μπροστά στο κοινό.
 Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου.
Η διάθεση των δελτίων εισόδου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23.07 στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας (Ταϋγέτου 60) και ώρες 9.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη της παράστασης στο θέατρο, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου