Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Γιορτές με παραστάσεις από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

 




Στο σύμπαν των Χριστουγέννων θα μας  ταξιδέψει το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ τα φετινά Χριστούγεννα έρχεται με δύο παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους: "Της φωτιάς και του αέρα" (online streaming) και "Ρούντολφ ο Τραγουδιστής της Όπερας" (live streaming).


"Της φωτιάς και του αέρα"


Τρία βασιλόπουλα ξεκινούν ένα ταξίδι μακρινό. Ποιος από τους τρεις θα καταφέρει να φέρει το γιατρικό για να γιατρέψει τον γέρο βασιλιά πατέρα τους.  Αυτό είναι ένα τεράστιο ερώτημα και η αγωνία μας είναι τεράστια. Οι δύο οι μεγάλοι όλο στα όπλα είχαν το νου τους, στην πάλη και στον πόλεμο. Ο μικρότερος αγαπάει τα βιβλία, να γράφει, να μάθει όλα τα μυστικά και όλα όσα δεν ξέρει. Οι άλλοι στο παλάτι θεωρούν ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και τα γράμματα για πέταμα.  Με αυτά τα εφόδια μπαίνουν στην περιπέτεια που είναι μια περιπέτεια ενηλικίωσης και συμμετοχής στον κόσμο. Τώρα θα δούμε ποιος έχει δίκιο....


Πληροφορίες Παράστασης
online-streaming

ΚΥΡΙΑΚΕΣ 
  20.12 & 27.12 στις 5.30 μμ & ΤΕΤΑΡΤΗ 30.12 στις 7.30 μμ

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Σκηνικά/Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Ειδικές κατασκευές : Στέλλα Μακρίδου
Πρωτότυπη Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Παίζουν: Λαμπρινή Θάνου, Αθηνά Χατζηαθανασίου


Κράτηση εισιτηρίων μέσω
viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/tis-fotias-kai-tou-aera/  

Ρούντολφ, ο Τραγουδιστής της Όπερας


Ο Ρούντολφ (ο διάσημος Ρούντολφ) έχει φιλοδοξίες. Δεν του φτάνει πια που είναι ο πρώτος στο έλκηθρο του Άη -Βασίλη. Δεν του φτάνει να φωτίζει με την μύτη του κάθε γωνιά που περνάει και αφήνει δώρα ο Άγιος. Θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να κατακτήσει όχι μόνο το ουράνιο αλλά και το μουσικό στερέωμα. Η ευκαιρία είναι μπροστά του και λέγεται Ερρίκο Καρτούτσο. Ο διάσημος τενόρος. Τον χρειάζεται για να κάνουν διφωνίες και πρίμο σεκόντο. Πυρετός! Δάσκαλοι πάνε και έρχονται, μουσική, χορός, τραγούδι. Ράφτες και κομμωτές για να περιποιηθούν την εμφάνιση του.

Τα άλλα όμως ελάφια;


H παράσταση θα παιχτεί ζωντανά, με τους ηθοποιούς στην μεγάλη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ και οι μικροί θεατές θα την παρακολουθήσουν οικογενειακά στο σπίτι τους σε Live streaming την περίοδο των Χριστουγέννων σε 4 μοναδικές παραστάσεις.

25 και 26 Δεκεμβρίου και 1 και 2 Ιανουαρίου στις 5.30 μμ
https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/rountolf-o-tragoudistis-tis-operas/

Το live streaming θα πραγματοποιηθεί με επαγγελματικό προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα στο θέαμα (εικόνα και ήχος) και στοιχεία προσαρμοσμένης θεατρικής διάδρασης μέσα από την οθόνη των ηθοποιών με τα παιδιά και τους γονείς.


Ταυτότητα της Παράστασης:

ΚΕΙΜΕΝΟ / ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ :Νίκος Καμτσής

ΣΤΙΧΟΙ / ΜΟΥΣΙΚΗ : Χρήστος Ξενάκης

ΣΚΗΝΙΚΟ / ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ :Μίκα Πανάγου

ΜΑΣΚΕΣ, ΚΟΥΚΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Μαρία Παπαμελετίου

ΦΩΤΙΣΜΟΙ / ΚΑΜΕΡΑ :Γιάννης Ζέρβας

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λαμπρινή Θάνου, Δέσποινα Μακρή, Αθηνά Χατζηαθανασίου.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 25/12, Σάββατο 26/12, Παρασκευή 1/1/2021, Σάββατο 2/1/2021

Εισιτήρια μέσω viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/rountolf-o-tragoudistis-tis-operas/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου