Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικη μαγεία από το Ροβανιέμι χάρη στο Μουσείο Παραμυθιού

 


Την ατμόσφαιρα από στολισμένο Ροβανιέμι, την πρωτεύουσα της Λαπωνίας, στην Βόρεια Φινλανδία όπου βρίσκεται το χριστουγεννιάτικο χωριό του Αγίου Βασίλη, θα μας μεταφέρει το Μουσείο Παραμυθιού στη Λευκωσία σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Κύπρο.

Παιδιά και ενήλικες φίλοι του Μουσείου Παραμυθιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αφήγηση ενός παραμυθιού, μέσω της σελίδας του στο Facebook, https://www.facebook.com/mouseioparamithiou

 

Ο Γιώργος Φραντζόγλου, Έλληνας που ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας και εργάζεται στο χωριό του Άγιου Βασίλη θα μας αφηγηθεί μικρά φινλανδικά παραμύθια ζωντανά.

Η live σύνδεση με το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, εκεί που ζουν τα ξωτικά του πλάι στον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 17:30, ενώ στη συνέχεια θα ακούσουμε και θα δούμε το μήνυμα του αγαπημένου μας Άγιου Βασίλη.

 

Με φόντο την στολισμένη πλατεία του χωριού του Άγιου Βασίλη, ο αφηγητής θα απευθυνθεί στα παιδιά του Μουσείου και θα μας μεταδώσει την μαγεία των Χριστουγέννων από εκείνο του πανέμορφο σημείο της Φινλανδίας όπου ζει και εργάζεται ο Άγιος Βασίλης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου