Η Φιόνα Μουζικίτη αναλαμβάνει τον σκηνικό σχεδιασμό του Grand Ballet Gala, που θα παρουσιαστεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο Nasioutzik Mansion. Η παράσταση φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίους χορευτές από τα μεγαλύτερα μπαλέτα του κόσμου.
Η σκηνογραφική υπογραφή της Φιόνα Μουζικίτη
Η Φιόνα Μουζικίτη σχεδιάζει τα σκηνικά για το Grand Ballet Gala, μια μοναδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στους μαγευτικούς κήπους του Nasioutzik Mansion στα Σπάτα. Η σκηνογραφική της προσέγγιση πλαισιώνει ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, στο οποίο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για μία μόνο βραδιά διεθνείς αστέρες του κλασικού χορού.
Παγκόσμια ονόματα του μπαλέτου στην Ελλάδα
Στη σκηνή θα εμφανιστούν χορευτές από τα ιστορικά μπαλέτα Bolshoi και Mariinsky, καθώς και διακεκριμένοι χορευτές από το Εθνικό Μπαλέτο της Εσθονίας, πλαισιωμένοι από Έλληνες σολίστ. Ανάμεσά τους, οι Μαρία Χόρεβα, Τιμούρ Ασκέρωφ, Μαρία Κασκαριόβα και Ντένις Ζαχάρωφ, που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό μια σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσει εμβληματικά pas de deux και αποσπάσματα από κορυφαία έργα του κλασικού ρεπερτορίου.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια της Nonna Tzioeva
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του Grand Ballet Gala υπογράφει η Nonna Tzioeva, η οποία έχει επιλέξει ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει την τεχνική αρτιότητα και την εκφραστική δύναμη των συμμετεχόντων χορευτών. Η συνεργασία της με τη Φιόνα Μουζικίτη στη σκηνογραφία δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα, αντάξιο των διεθνών προδιαγραφών της παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου