Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Κάλεσμα σε εξόρμηση στην Ναύπακτο από τους ΦΩΤΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Οι ΦΩΤΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, μαζί με την EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ και την φωτομάδα του ASH IN ART σας προσκαλούν σε μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική φωτοπεριπλάνηση το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου 2015 στην πανέμορφη Ναύπακτο για να αποτυπώσετε φρέσκες στιγμές και μοναδικά τοπία…

Η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 14 Mαρτίου 2015, ώρα 07.30 το πρωί απο την πλατεία Κοραή του Πειραιά με πούλμαν και η επιστροφή στο ίδιο σημείο το επόμενο βράδυ κατά τις 21.30.

Η πρώτη μεγάλη στάση θα είναι στο Αίγιο, όπου θα φωτογραφήσουμε τις εγκαταλλελειμένες σταφιδαποθήκες και τις βρύσες καθώς και την περιοχή της παναγίας Τρυπητής. Επόμενος σταθμός το κάστρο της Ναυπάκτου. Επεται η τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μέσα στη Ναύπακτο, η παρουσίαση των φωτογραφιών στο ξενοδοχείο και η κριτική συζήτηση. Η επιστροφή την επόμενη ημέρα μέσω Γαλαξειδίου, Ιτέας και Δεσφίνας.

Το κόστος είναι 80 ευρώ και περιλαμβάνει όλες τις διαδρομές με το πούλμαν, την διανυκτέρευση και το πρωινό στο ξενοδοχείο καθώς και όλες τις φωτοσυμβουλές καθόλη την διάρκεια της εκδρομής.

 Όλοι οι φωτογραφόφιλοι και οι φίλοι σας είστε ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη κι ευχάριστη φωτογραφική μας παρέα, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 6932305880 ή στο kimon@otenet.gr Kίμων Aξαόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου