Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ουτο-πιστές μέσα στην ελληνική κρίση!

Βίντεο - Ιnstallations- Ζωγραφική - Φωτογραφία - Ψηφιακά μέσα θα φιλοξενήσει το   από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 19 Μαρτίου.
 Στην πτέρυγα περιοδικών εκθέσεων Κυριάκος Κρόκος η  ομαδική  έκθεση Ελλήνων και Γάλλων εικαστικών HOMO UTOPICUS IN CRISIS  θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου  στις 20:00 .
Η έκθεση αφορά την συνεύρεση μιας ομάδας 13 καλλιτεχνών  που συντάχθηκαν για να στοχαστούν και να διασταυρώσουν την έννοια της ουτοπίας, με την κρίση που βιώνει η Ελλάδα σήμερα.
Οι Γάλλοι καλλιτέχνες προσκαλούν το κοινό στην συνάντηση «Ουτο-πίστες».
Κατά την διάρκεια αυτών, η γαλλική Homo Utopicus: Françoise Bonnerot, William Gosselin, Sylvaine Louradour, Aurélie Piau και Βάγια Πολίτη, μέσα από μια στρογγυλή τράπεζα, workshops, και performances, θα επιχειρήσει να αλληλεπιδράσει με το κοινό και να προτείνει την ουτοπική διάσταση των πραγμάτων μέσω της τέχνης, με φόντο την ελληνική κρίση, διερευνώντας τη δυνατότητα εξόδου από αυτήν.
συναντήσεις.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Françoise Bonnerot, Μυρτώ Βουνάτσου και Στέλιος Ντεξής, Σύνθια Γεροθανασίου, Εύη Δαμιανάκη, William Gosselin, Θοδωρής Λάλος, Sylvaine Louradour, Αθανασία Παπατζέλου, Μαρία Παπατζέλου, Βάγια Πολίτη, Νάσσος Χαλκίδης και Aurélie Piau.

Παράλληλες Εκδηλώσεις: « Ουτο-πίστες» Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 11:00 - 16:00 & Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 11:00 - 14:00
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου