Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η Durga Garcia φέρνει στην Αθήνα "Time Tells"

"Time Tells":  σειρά από σχηματικές φωτογραφίες τραβηγμένες σε στούντο, όπου έχω εστιάσει στο θέμα της ανθώπινης ανθεκτικότητας, γράφει η φωτογράφος Durga Garcia . Κάθε φιγούρα παρουσιάζεται σε μία απελπισμένη, σωματικά δεσμευμένη, θέση. Το φρέσκο φύλλωμα αντιπροσωπεύει τη φλοδοξία, την ελπίδα, και, εν τέλη την προσωπική ελευθερία. Σκοπός μου είναι να δημιουργήσω εικόνες με απροσδόκητες λεπτομέρειες, οι οποίες προσκαλούν το θεατή να ανακαλύψει τις λεπτές αποχρώσεις οι οποίες ελπίζω να προκαλέσουν μία ενδοσκόπηση.
Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την έκθεση της Durga Garcia, μίας διεθνώς αναγνωρισμένης φωτογράφου, που ειδικεύεται στα πορτραίτα.
Η δουλειά της σε αναθέσεις πορτραίτων και φωτογραφίες fine art σε φυσικούς χρωματικούς τόνους έχει λάβει τη δεθνή αποδοχή.
 Μέχρι τώρα έχει εκθέσει  στα μουσεία South Nevada Museum of Art, Center of Fine Art Photography, International Museum of Digital 
Art,και LatinAmerican Museum of Contemporary Photography.


Επίσης δουλεία της έχει εκτεθεί σε ατομικές εκθέσεις στη Νέα Υόρκη και τη Φλώριδα.
Αυτή τη στιγμή μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Φλώριδα, σε μία φάρμα στη Νότια Καρολίνα, και την Ολλανδία.

Η Durga είναι μέλος κριτικών επιτροπών και επιμελήτρια σε εκθέσεις τέχνης και έχει 25 χρόνια εμπειρίας σαν πιστοποιημένη εκτιμήρια τέχνης. Είναι επίσης συγγραφέας και δίνει διαλέξεις πάνω σε θέματα φωτογραφίας. Έχει επίσης βραβευθεί σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς.


Νέος της χώρος: Φωκίωνος Νέγρη 55, από τις 27 Ιανουαρίου 
έως 2 Φεβρουαρίου 2017
Είσοδος ελεύθερη
Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 15:30 – 21:00
Σάββατο: 11:30 – 14:00
Κυριακή, Δευτέρα: Κλειστά
211.4052.138

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου