Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβάλι και Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Στους ρυθμούς του Καρναβαλιού θα κουνηθούν οι επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος την προσεχή Κυριακή. Μάλιστα, θα γιορτάσουν με τους Βloco Swingueira, Palov και Patatatiti στο Ξέφωτο. Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές θα έχουν τηνευκαιρία  λάβουν μέρος σε εργαστήρια face painting και κατασκευής μάσκας.
Την επόμενη μέρα, την Καθαρά Δευτέρα οι επισκέπτες θα γιορτάσουν με νηστίσιμους μεζέδες  και το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού στο Πάρκο. Την πολύχρωμη ατμόσφαιρα θα συμπληρώσουν οι ήχοι του του Μάνου Αχαλινωτόπουλου και του μουσικού του σχήματος, που θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό ρεπερτόριο εμπνευσμένο απ’ όλες τις γωνιές της χώρας.
Στα Νότια Μονοπάτια θα διοργανωθεί εργαστήρι (11.00-14.00), όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τον δικό τους χαρταετό.

Από το εορταστικό αυτό τριήμερο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρότερους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ, με πολύχρωμες αποκριάτικες μάσκες (Ελεύθερη Δημιουργική Απασχόληση – Απόκριες // 24-26.02) και τους πιο περίτεχνους χαρταετούς (Σχήματα και Χρώματα στον Ουρανό // 26.02).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου