Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Δημοπρασία με Έλληνες καλλιτέχνες στη Myrό Antiques House

Έργα Ελληνικής Σύγχρονης και Κλασσικής Τέχνης, συλλεκτικά αντικείμενα, εξαιρετικές αντίκες, και σπάνια βιβλία θα δημοπρατηθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 12.00, στις εγκαταστάσεις του Myrό Antiques House στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.  
Συγκεκριμένα έργα  της κλασσικής Τέχνης όπως του προσφάτως εκλιπόντος Δημήτρη Μυταρά, του Σαράντη Καραβούζη, της Όπυς Ζούνη, του Παναγιώτη Τέτση, του Δανιήλ Δανιήλ, του Άγγελου Ραζή, του Δημήτρη Ξανθούδη, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι φιλότεχνοι. 

Κατά τη 53η δημοπρασία οι εγγραφές θα αρχίσουν στις 11.30 και το σφυρί πέφτει στις 12.00. Η διαδικασία είναι ανοικτή στο κοινό, ενώ όσοι θα ήθελαν να αγοράσουν αλλά δεν μπορούν να παρευρίσκονται μπορούν να καταθέτουν προσφορές από σήμερα μέχρι 1 μέρα πριν την δημοπρασία, μέσω τη διαδικασίας MAKE OFFER. 

Για τους λάτρεις της Ελληνική
Σύγχρονης Τέχνης και  όσους αρέσκοντα να επενδύουν ανερχόμενους Έλληνες δημιουργούς, θα υπάρχουν επιλογές  όπως είναι έργα των Στέλλας Ζωγράφου, Μιχαήλ Τσακουντής,  ΜιχάληΤσίνογλου, Στυλιάνας Κατσιάρη, Γιώργου  Καραφωτιά, Ορέστη Διαμάντη, Γιώργου Ανδρούτσου, Εμμανουέλας Πλατανιώτη, Γεωργίας Τζούλη, Βερονίκης Δαμιανίδου, είναι πολυ ενδιαφέρουσα για συλλέκτες αλλά παράλληλα για όσους σκέπτονται να ξεκινήσουν μια συλλογή. Ξεχωρίζουν για το ύφος τους τα χαρακτηριστικά pop art έργα του Κωνσταντίνου Αρώνη, καθώς και οι πίνακες με υπερρεαλιστική διάθεση της ενδιαφέρουσας  νέας Κύπριας ζωγράφου Μαρίας Θεοδοσίου.
Επίσης για τους φιλότεχνους διατίθενται πίνακες της Ρουμάνας εικαστικού Cristina Bucur που απεικονίζουν εσωτερικά παλιών σπιτιών κλέβουν τις εντυπώσεις με τις χαρακτηριστικές υφές τους.
 Όλα τα έργα βγαίνουν , σύμφωνα με τη Myrό Antiques House, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές εκκίνησης οι οποίες δεν αντικατοπτρίζουν στο ελάχιστο τις γκαλερίστικες τιμές τους,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου