Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Γίνεται συνδημιουργοί του Michael Landy

Η ζωή στην πόλη μας εμπνέει...Εικόνες τοπίου της σύγχρονης Αθήνας, εικόνες που αποτυπώνουν την κοινωνική και πολιτική συνθήκη, εικόνες πρωτοσέλιδα ειδήσεων, εικόνες γεγονότα της καθημερινής ζωής, εικόνες κείμενα, σύμβολα και λογότυπα, αφορισμοί και συνθήματα στους δρόμους...
Ο ΝΕΟΝ, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Michael Landy, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην πρώτη έκθεσή του στην Ελλάδα με τίτλο BREAKING NEWS - ATHENS.

Το εγχείρημα εκκινεί στο κέντρο της Αθήνας, στο κτίριο της Διπλαρείου Σχολής, και συγκεκριμένα ο χώρος στον τρίτο όροφο της Διπλαρείου Σχολής θα είναι κενός αλλά ,στέλνοντας τις εικόνες σας που αποτυπώνουν τη δική σας καθημερινότητας θα τις επεξεργάζεται ο ίδιος ο καλλιτέχνης και η ομάδα του και θα αναρτώνται σταδιακά στο χώρο της Σχολής, υλοποιώντας την έκθεση ως συμβάν σε εξέλιξη. O χώρος της έκθεσης ανοίγει στο κοινό την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουνίου 2017.  


Oι εικόνες θα συγκεντρώνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΝΕΟΝ (neon.org.gr/gr/breakingnewsathens-gr) ή τυπωμένες στο χώρο της έκθεσης κάθε Παρασκευή από τις 12μμ έως τις 7μμ.


Διπλάρειος Σχολή Πλατεία Θεάτρου 3, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου