Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

my_greece- Η ελληνική ομορφιά μέσα από το Instagram



Μοναδικής ομορφιάς ταξίδι στις εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα προσφέρουν 270 ταλαντούχοι φωτογράφοι της ελληνικής κοινότητας του Instagram, μέσα από την ομαδική έκθεση φωτογραφίας "my_greece" που διοργανώνεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς (αίθουσα Αtrium) και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 22 έως τις 29 Οκτωβρίου.



φώτο: Σανσονέτης Σπύρος, παραλία Τσαμπίκα, Ρόδος


Του ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 

Σε εκδήλωση στην Αθηναίδα, οι ιδρυτές της
ομάδας "my_greece"
 Έλλη Αγιαννίδη και Γιώργος Βέργαδος παρουσίασαν το ομώνυμο φωτογραφικό λεύκωμα των εκδόσεων BELL, το οποίο διατίθεται σε εκθεσιακούς χώρους, επιλεγμένα καταστήματα και μέσω Internet. 
Το λεύκωμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα, αφού ολόκληρο το ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών προσφέρεται στην οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».
Η έκθεση "my_greece" ξεκίνησε από τα Χανιά και μετά την Αθήνα θα φιλοξενηθεί σε διάφορες ελληνικές πόλεις, ενώ έχει αποκτήσει μόνιμη θέση στο ανακαινισμένο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ANEK LINES

φώτο (δεξιά): Αβράμη Νάνσυ, Τζουμέρκα
φωτό ( αριστερά)Φασάκη Σοφία, Κάρπαθος

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του λευκώματος, ακούστηκαν απόψεις σημαντικών ομιλητών και αναπτύχθηκε μια όμορφη συζήτηση γύρω από το θέμα «Η φωτογραφία στην εποχή των Social Media».
 
Στην εκδήλωση μίλησαν:
Ο διευθυντής των εκδόσεων BELL, Χάρης Νικολακάκης
Ο εκδότης του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος, Τάκης Τζίμας
Η συντάκτρια του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος, Κωνσταντίνα Γκιτάκου

Ο αρχισυντάκτης του photologio.gr, Θοδωρής Στίγκας
Η εκπρόσωπος από την "Κιβωτό του Κόσμου" Παναγιώτα Καζαμία
Φίλοι και συμμετέχοντες φωτογράφοι. 



φώτο :Γιακουμάκης Εμμανουήλ, παραλία Σεϊτάν Λιμάνια- Χανιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου