Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Αφηγηματική παράσταση "Μεγάλες νύχτες"


Τις μεγάλες νύχτες του χειμώνα, η φύση κοιμάται και ονειρεύεται. Μέσα στον ύπνο της, ακούει τις πιο γλυκές μελωδίες. Είναι η ώρα της ξεκούρασης και της αναμονής. Είναι η στιγμή που η καρδιά αναζητάει ν' ακούσει και να ευφρανθεί. Να δει εκείνο το μικρό λαμπερό φως που λάμπει μέσα στο σκοτάδι.
Αφηγηματική παράσταση με μουσική και τραγούδια, παραμύθια για μεγάλους, μουσικές και τραγούδια του κόσμου πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διεύλευσις τη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, με την ηθοποιό/αφηγήτρια Σύλβια Βενιζελέα  
και τους μουσικούς Αλέξανδρο Δημητρόπουλο (τραγούδι, κιθάρα, κρουστά) και  την 
Αθηνά Τσαρνά (ακορντεόν, κρουστά οργανάκια).
Οι ιστορίες που θα ακουστούν ανήκουν στις προφορικές παραδόσεις των λαών και έχουν αποδοθεί από την αφηγήτρια με τρόπο άμεσο και παραστατικό. Τα τραγούδια είναι παραδοσιακά και σύγχρονα, τραγουδισμένα στις γλώσσες των χωρών προέλευσης τους και λένε, και αυτά με τη σειρά τους, τις δικές τους ιστορίες. Οι μουσικές έχουν διανθιστεί με αυτοσχεδιαστικά στοιχεία, αγκαλιάζοντας τη δράση και συνομιλώντας με τις ιστορίες και τους ήρωες.

Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη
τηλ: 210-8613739
Έναρξη: 20:30 
Γενική είσοδος: 8 €, άνεργοι, Viva 7 €

Για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου