Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Μια έκπληξη στο εορταστικό Κέντρο Πολιτισμού του ΙΣΝ

Παραμυθένια ατμόσφαιρα με τα υπέροχα λαμπιόνια να φεγγοβολούν...Ένα φωτισμένο δάσος από λεύκες να αντανακλάται στο κανάλι προσδίδοντας στην ατμόσφαιρα κύματα ρομαντισμού. Παρά το κρύο επισκέπτες θαυμάζουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ανάμεσά τους κι εμείς, ως άλλα παιδιά να χαιρόμαστε το γιορτινό περιβάλλον. 

Κι ενώ δεν ξέρω τι να φωτογραφίσω πρώτα: τα λαμπιόνια, τις μπάλες που λαμποκοπούν πάνω στα δέντρα ή τις αντανακλάσεις πάνω στα ήρεμα νερά του καναλιού, η ματιά μου συναντά μια παράξενη παρέα στην απέναντι όχθη: μια ομάδα από μπαλαρίνες παίρνει πόζες! Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι κάποιο δρώμενο από ηθοποιούς.  
Τα υπέροχα χρώματα από τις στολές τους με θάμπωσαν. Ως μαγεμένη τράβηξα τον φίλο μου από το μανίκι για να βρεθούμε στην άλλη πλευρά του καναλιού. Καθώς πλησίαζα θυμήθηκα την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία του Καρυοθραύστη.
Πολλοί επισκέπτες μαζί με εμάς πλησίασαν σαν τις μέλισσες γύρω από την κυψέλη και οι φωτογραφικές μας μηχανές, αλλά και τα κινητά μας τηλέφωνα πήραν φωτιά καθώς το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και σε συνδυασμό με το φόντο θα μπορούσα να πω ότι ήταν μοναδικό!!! "Τι υπέροχα κοστούμια" ψέλλισα κι ένιωσα πάλι μικρό κοριτσάκι που η μαμά του το πάει πρώτη φορά να δει μπαλέτο... Φωτογράφοι έκαναν λήψεις, όπως μας ενημέρωσαν, για την παράσταση "Η Ωραία Κοιμωμένη" που πρόκειται να ανέβει την άνοιξη στις σκηνή του ΙΣΝ! 

Οι λεπτεπίλεπτες κινήσεις και οι μοναδικές φιγούρες στις οποίες επέλεξαν να
φωτογραφηθούν οι χορεύτριες κέντρισαν το ενδιαφέρον μας για αρκετή ώρα, αλλά συνεχίσαμε τον περίπατό μας στο μοναδικό αυτό χώρο που προσφέρει πλήθος δράσεων και θεαμάτων για ψυχαγωγία και χαλάρωση. Γι'αυτό σας προτείνουμε έστω ένα περίπατο στο Κέντρο Πολιτισμού του ΙΣΝ, γιατί ποιος ξέρει τι ευχάριστη  έκπληξη μπορεί να περιμένει και  εσάςς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου