Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Με διαγωνισμό selfie για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων


Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ταξίδεψε» στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα.
Συγκεκριμένα στις 18 και 19 Μαΐου το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος προσφέρει στους επισκέπτες δωρεάν είσοδο στις αίθουσές του,  προκειμένου το κοινό να γνωρίσει τις συλλογές του. Όσοι αδράξουν την ευκαιρία θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν το αγαπημένο τους έκθεμα και να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της δημοφιλέστερης φωτογραφίας. 
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μουσείου hellenicmaritimemuseum@gmail.com προκειμένου να αναρτηθούν σε ειδικό άλμπουμ στη σελίδα του μουσείου στο facebook καθώς και στο λογαριασμό του στο twitter. Οι τρεις φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα κερδίσουν δώρα.
Αποστολή φωτογραφιών: 18-22 Μαΐου 2018
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας λήγει 31 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής να έχετε κάνει like στη σελίδα του Μουσείου στο facebook (https://www.facebook.com/NautikoMouseioTisEllados/)
ή follow στο λογαριασμό του στο twitter
(@hmaritimemuseum)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου