Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

«Συμπερίληψη», μία διαφορετική συναυλία με πρωταγωνίστρια την ζωή


Με ένα ευφάνταστο τρόπο η Ανδριάννα Μπάμπαλη και τα μέλη της Αμυμώνης διάλεξαν να μας επικοινωνήσουν το κάλεσμα στε μια συναυλία για καλό σκοπό, για να προαχθεί η ισοτιμία και να καταρριφθούν οι προκαταλήψεις.

Με τα μάτια της καρδιάς η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Θοδωρής Τσάτσος και τα Ονειρέματα τραγουδούν στην «Συμπερίληψη», μία μουσική παράσταση για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη».

 Πρόκειται για μία διαφορετική συναυλία στην οποία η ζωή πρωταγωνιστεί και οι φυσικοί περιορισμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Με εκλεκτούς καλεσμένους, τα Σπουδαία Events καλούν το κοινό την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου, για να ζήσει μία διαφορετική μουσική εμπειρία.



Πέρα από το μουσικό σκέλος της εκδήλωσης, στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν οι 6 ΜΚΟ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό των Σπουδαίων Events, θα μιλήσουν για την δράση τους και με ποιον τρόπο θα μπορούσε κάποιος να τις συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερο κόσμου για όλους.

 Οι ΑΜΚΕ αυτές είναι οι: PRAXIS | ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ | ΕΝΑΛΕΙΑ | ΔΙΟΤΙΜΑ | DOGSVOICE.

Η Αμυμώνη ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα και η ίδρυση της οφείλεται στην έλλειψη οποιουδήποτε πλαισίου για παιδιά με τυφλότητα και πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος είναι να έχουν και τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια.

Τα Σπουδαία Events αποτελούν μία προσπάθεια να γεφυρωθούν οι καλές προθέσεις με την καλή τέχνη. 

Η συγκεκριμένη συναυλία προέκυψε μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε. 
H πλειοψηφία των συμμετεχόντων απάντησε πως θα επιθυμούσε να γίνει μία εκδήλωση για την οικονομική και επικοινωνιακή ενίσχυση της Αμυμώνης και ως εκ τούτου, η επιθυμία αυτή πλέον γίνεται πραγματικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου