Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Νότα αισιοδοξίας με την επανερμηνεία του αγαπημένου τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη


Με πολύ χιούμορ και το προσωπικό στυλ κάθε καλλιτέχνη, γνωστοί ερμηνευτές και δημιουργοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας στείλουν μια αισιόδοξη «νότα»… Μια μελωδική παραίνεση για το «Μένουμε στο Σπίτι» δημιουργήθηκε με την επαν-ερμηνεία της γνωστής επιτυχίας του Λουκιανού Κηλαηδόνη, η οποία κυκλοφόρησε το 1986, με τον δίσκο «Τραγούδια για κακά παιδιά» και σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Με παραλλαγμένο το σύνθημα των ημερών μας "Μένουμε σπίτι" 9 ερμηνευτές έδωσαν νέο νόημα στη δημιουργία Λουκιανού Κηλαηδόνη  τραγουδώντας «Θα κάτσω σπίτι, θ' αράξω σπίτι λοιπόν απόψε δεν πρόκειται να βγω. Θα κάτσω σπίτι, θ' αράξω σπίτι κι άμα πεινάσω τηγανίζω καν' αυγό». 
Στην ερμηνευτική προσέγγιση του 2020 συμμετέχουν:

«Θα Κάτσω Σπίτι, 2020»

Βιολέτα Ίκαρη
Τζώρτζια Κεφαλά
Μαρία Κηλαηδόνη
Χρήστος Μάστορας
Πάνος Μουζουράκης
Δημήτρης Μπάσης
Μίλτος Πασχαλίδης
Νίκος Πορτοκάλογλου
Μαρίζα Ρίζου


 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλα μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για την αγορά αναγκαίου υλικού για τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου