Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΜΗΛΑ: Η ταινία για μια άλλη επιδημία θα μας εκπροσωπήσει στα OSCARΗ ταινία Μήλα του σκηνοθέτη Χρήστου Νίκου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στις διαδικασίες της 93ης διοργάνωσης των OSCAR, με σκοπό τη διεκδίκηση του Βραβείου OSCAR Διεθνούς, στην καατηγορία ταινίας Μεγάλου Μήκους.

Πρόκειται για μια ταινία, που πραγματεύεται μια ιστορία εν καιρώ μιας αναπάντεχης επιδημίας, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους! Ο ήρωας, ο Άρης, είναι ένας άνδρας γύρω στα 40, τον οποίο υποδύεται ο Άρης Σερβετάλης, να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούργια ζωή.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές που είναι ηχογραφημένες από τους γιατρούς του. Μετά την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, ο Αρης βγάζει μια φωτογραφία polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις θα συναντήσει την Άννα (Σοφία Γεωργοβασίλη), μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο πρόγραμμα. Η ταινία αναμένεται το Νοέμβριο στους κινηματογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου