Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Συνέδριο της Museum Association για όλους

 

Το συνέδριο του Museum Association θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου 2022, στο Εδιμβούργο και online. Το ετήσιο συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους εργάζονται στα μουσεία, ανεξάρτητα από τον ρόλο ή το είδος του μουσείου στο οποίο εργάζεστε, εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή αν είστε φοιτητής στο δρόμο για μια καριέρα στα μουσεία.

Τα θέματα του συνεδρίου αντικατοπτρίζουν τα βασικά ζητήματα που επηρεάζουν τον τομέα σήμερα του μουσείου.Εκτός από τις εμπνευσμένες κύριες συνεδρίες από κορυφαίες φωνές εντός και εκτός του τομέα των μουσείων, οι κύριες συνεδρίες θα ασχοληθούν με την ουσία του τι πρέπει να γίνει. Αυτές περιλαμβάνουν συνεδρίες για θέματα όπως η κλιματική δικαιοσύνη, η πολιτιστική κληρονομιά, η ψυχική υγεία και η ευημερία, ο αντιρατσισμός, το κοινό με αναπηρία, η συμμετοχή στην κοινότητα - όλα αυτά αφορούν το πώς μπορείτε, στην πρακτική σας, να κάνετε τα μουσεία και την κοινωνία καλύτερα - είτε πρόκειται για την εργασία στις συλλογές, τη μάθηση και τη δέσμευση, την ψηφιακή πρακτική ή ως ηγέτης.

 

Πολλές από αυτές τις συνεδρίες έχουν τη μορφή εργαστηρίου, δημιουργώντας ένα πιο συνεργατικό στυλ μάθησης και δίνοντας τα εργαλεία για να επιστρέψετε στο μουσείο σας και να κάνετε την αλλαγή πραγματικότητα. Προσφέρουν επίσης ευκαιρίες



προσωπικής ανάπτυξης με συνεδρίες για το εργατικό δυναμικό και την ευημερία, καθώς και συνεδρίες για ευκαιρίες χρηματοδότησης, δεοντολογία, σχεδιασμό εκθέσεων και πολλά άλλα. Οι συνεδρίες στην πράξη δίνουν πραγματική εικόνα της αλλαγής που ήδη συντελείται με τη διερεύνηση περιπτωσιολογικών μελετών πρόσφατων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου