Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

10ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ στη Τήνο

 


Το 10ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Ιουλίου Μοσχούλειο Σχολή, στις 8.00 το βράδυ. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ οι αναγνώστες θα γνωρίσουν τους Τηνιακούς δημιουργούς. 
Το φεστιβάλ διαρκεί τέσσερις ημέρες.
ΣΤο μυθιστόρημα, το διήγημα, η ποίηση βρίσκονται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων για τέσσερις ημέρες στην ''καρδιά'' της Τήνου: φέτος η Χώρα, ο Αρνάδος και το Βωλάξ υποδέχονται 15 λογοτέχνες από 6 χώρες, μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο λέξεις, εικόνες, ιδέες και νοήματα.
Πρόκειται για  ετήσια λογοτεχνική γιορτή που διοργανώνεται από το σωματείο Κοινωνία των (δε)κάτων, με αφετηρία  το 2010 και στόχο να καταστεί η Τήνος ένα σημείο αναφοράς και τόπος συνάντησης της σύγχρονης λογοτεχνίας στην Ελλάδα καιστον κόσμο.

H διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Τήνου, το Ιερό Ίδρυμα της Παναγίας Ευαγγελίστριας και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του φεστιβάλ βλ. : https://www.culturenow.gr/ananeomeno-to-fetino-10o-diethnes-logotexniko-festival-tinoy/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου