Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Οι αλχημιστές Opera Chaotique θα μας μυήσουν στο σουρελιστικό καμπαρέ στο Black Duck gardenΆριες κορυφώνονται με punk, τζαζ μελωδίες  πάλλονται στο ρυθμό αφρικανικών κρουστών, τρυφερά παραμύθια  μεταμορφώνονται σε σκοτεινούς εφιάλτες... Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί, μελοποιήσεις ποιημάτων, πειραγμένες διασκευές... Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ κουβεντιάζει με τον Charles Bukowski...
 Σ' ένα σουρεαλιστικό ταξίδι σε τόπους κι εποχές όπου όλα είναι πιθανά και σε μια απολαυστικά χαοτική παράσταση μας καλούν οι Opera Chaotique έρχονται στο Black Duck garden, την  Δευτέρα 4 Μαίου. Με το αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ τους, την άκρως σουρεαλιστική φαντασία τους και τις εκρηκτικές μουσικές αλχημείες τους,εδώ και μερικά χρόνια το μουσικό σχήμα κερδίζει το χειροκρότημα του κοινού.
Το δίδυμο μουσικών αλχημιστών  δημιουργήθηκε το 2011 από τον Tenorman (κατά κόσμον Γιώργο Τζιουβάρα) στα φωνητικά και το πιάνο και τον  VoodooDrummer (κατά κοσμον Χρήστο Κουτσογιάννη) στα ντραμς και τα πάσης φύσεως κρουστά.  
Πρόσφατα το συγκρότημα κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο BUKOWSKIPoems of a Dirty Old Manμε μελοποιημένα ποιήματα του Charles Bukowski που ήδη ακούγονται στις ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος  και έχει τη μουσική συμβολή του θρύλου των μπλουζ Louisiana Red και του αθεραπεύτα εκκεντρικού frontman των Tiger LilliesMartyn Jacques.

Ώρα έναρξης: 21.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου