Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ο David Harvey μιλά για το κεφάλαιο στην Αθήνα

Έναν από τους σημαντικότερους πολυγραφότατους θεωρητικούς της εποχής μας,τον David Harvey διακεκριμένο καθηγητή Ανθρωπολογίας και Γεωγραφίας στο Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης (CUNY),  φιλοξενεί το Megaron Plus την προσεχή Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα.
Ο David Harvey θα παρουσιάσει στο κοινό την ομιλία με θέμα «Συλλαμβάνοντας το κεφάλαιο ως αξία εν κινήσει» (στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση)
Η διάλεξη ανήκει στον  Κύκλο «Θεωρία στο Μέγαρο: φιλοσοφία, κριτική, ιστορία» που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Birkbeck Institute for the Humanities του Λονδίνου υπό την επιμέλεια του Κώστα Δουζίνα, Διευθυντή του Ινστιτούτου Μπέρκμπεκ. Την εκδήλωση προλογίζει η αρχιτέκτων-γεωγράφος- πολεοδόμος Λίλα Λεοντίδου, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Η είσοδος στη διάλεξη του Ντέιβιντ Χάρβεϋ είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται από τις 17:30.



Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω Διαδικτύου και θα είναι ανοικτή σε όλους. Η παρακολούθηση της μετάδοσης θα είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου (www.megaron.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου