Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αρχίζουν οι ξεναγήσεις στον Πύργο της Βασιλίσσης στο Ίλιον

Φορώντας τα φθινοπωρινά του χρώματα του το κτήμα Πύργου Βασιλίσσης  προσφέρει στους πρώτους επισκέπτες την φιλοξενία του. Οι ξεναγήσεις πραγατοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στον χρόνο στον Πύργο της Βασίλισσας Αμαλίας στο Ίλιον, ο οποίος είναι ιδιωτικός και αποτελεί μνημείο.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 10:00 θα πραγματοπιηθεί ξενάγηση στον Πύργο Βασιλίσσης, αλλά λόγω των  περιορισμένων θέσεων παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν να πρέπει να δηλώσουν σύντομα την συμμετοχή τους. 

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 09:45 στον Πύργο Βασιλίσσης. Στο ταμείο του Πύργου πραγματοποιείται η αγορρά του εισιτηρίου.

Η ξενάγηση διαρκεί τρεις περίπου ώρες  και περιλαμβάνει:



Επίσκεψη στον Βιολογικό  Αμπελώνα του κτήματος

– Περιήγηση στον Πύργο της Βασίλισσας Αμαλίας και του Όθωνα (εξωτερικά και εσωτερικά), ο οποίος και αποτελεί εθνικό μνημείο της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδος. Η είσοδος στον 2ο όροφο του Πύργου θα γίνει χωρίς παπούτσια, οπότε σας προτείνουμε να είσαστε προετοιμασμένοι ανάλογα.

– Ξενάγηση στο Οινοποιείο –  Εμφιαλωτήριο

– Η βόλτα ολοκληρώνεται με γευστική δοκιμή των Βιολογικών Κρασιών του κτήματος με συνοδεία χειροποίητης χορτόπιτας, τυριών κλπ.


Το κόστος της ξενάγησης είναι 9 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει το εισιτήριο του Πύργου, την ξενάγηση και την γευστική δοκιμή και συνεπάγεται πλήρη παρακολούθηση του προγράμματος. Υπάρχουν ειδικές τιμές για παιδιά. 

Δηλώσεις συμμετοχής:vassilis@pyrgosvasilissis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου