Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Φωτογραφικός Μαραθώνιος στο Μεγάλο Αρσενάλι στο Παλιό Λιμάνι των ΧανίωνΤο 2οChania International Photo Festival θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων από τις 16 μέχρι και τις 24 Αυγούστου του 2019.

Στο πλαίσιο του 2ουCip Festival θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Χανίων Φωτογραφικός Μαραθώνιος.

 Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο info@cipfestival.com (δηλώστε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή τηλεφωνικά στο 6947725521.

Ο Μαραθώνιος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ψηφιακή τους κάμερα.

Σημείο συνάντησης θα είναι το Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ), στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων στις 10:30.

Εκεί θα παραλάβουν την κάρτα συμμετοχής τους και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Στις 11:30 αρχίσει επίσημα ο Μαραθώνιος.

Η λήξη του Μαραθωνίου θα είναι στις 6:00 μ.μ. και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο Μεγάλο Αρσενάλι για να παραδώσουν στους υπεύθυνους τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν. 

Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα αξιολογηθούν από την επιτροπή. Δύο από τους συμμετέχοντες που θα διακριθούν θα λάβουν τιμητική διάκριση καθώς και φωτογραφικό εξοπλισμό σαν δώρο.

Η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων θα γίνει την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 7:00 μμ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου όπου οι νικητές θα παραλάβουν τα βραβεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου