Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Το 13ο Κυνήγι Θησαυρού στην Αθήνα

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το 13ο Κυνήγι Θησαυρού.


Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του  Υπουργείου Τουρισμού και προσκαλεί του Αθηναίους με τις οικογένειές τους να ανακαλύψουν ιστορικά αξιοθέατα, μουσεία και μνημεία της Αθήνας. 


Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή θα κερδίσουν δωρεάν ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου, ενώ οι μικροί φίλοι μας θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μικρά αναμνηστικά και δώρα.


Η εκκίνηση-εγγραφή φέτος θα γίνει στο HARD ROCK CAFÉ (Αδριανού 52 – Μοναστηράκι) από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 ενώ η λήξη θα γίνει στο Rooftop Bar Restaurant ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Αθηνάς 57 – απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά στον 6ο όροφο).  


Το Κυνήγι Θησαυρού θα κινηθεί φέτος στην περιοχή του Ψυρρή, σκοπεύοντας να γνωρίσουμε καλύτερα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και «αντιφατικές» περιοχές του σύγχρονου κέντρου της Αθήνας, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν.


Το Σωματείο μας ελπίζει ότι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, όλοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σημασία της ιστορίας της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δεν μας πληγώνει αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου