Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Μυθολογία και Λογοτεχνία -Ημερίδα για εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 Με αφορμή τα Μυθολογικά Παραμύθια των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  πραγματοποιείται η  ημερίδα  για εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Μυθολογία και Λογοτεχνία". Συμμετέχουν οι συγγραφείς της σειράς Μαρία Αγγελίδου, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μεταφράστρια, Κώστας Πούλος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και εκπαιδευτικός, και Καλλιόπη Κύρδη, εκπαιδευτικός-Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων στην Α΄ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών.
Η ημερίδα απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της προσχολικής αγωγής και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και σε γονείς.
Οι συμμετέχοντες θα φύγουν με ιδέες, υλικό και τεχνικές για το πώς μπορούν να συνδυάσουν δημιουργικά τη μυθολογία με τη λογοτεχνία.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ημερίδα είναι η αγορά ενός βιβλίου της σειράς  από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Τα βιβλία που κυκλοφορούν ήδη είναι: Τα μήλα των Εσπερίδων, Τα βόδια του Γηρυόνη, Το τραγούδι των Σειρήνων, Το αίνιγμα της Σφίγγας (λιανική τιμή: 5,47 € το καθένα).


 Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail:
polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ». Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου