Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Αγοράκι - Κοριτσάκι...μια έκθεση για τον κόσμο του παιδιού


    • Το παιδί και ο κόσμος του, οι σχέσεις των δύο φύλων μέσα από τα αθώα μάτια του, η ανάγκη για αγκαλιά και τρυφερότητα, σε αντίθεση με τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης πολλών παιδιών, ενώ χρειάζονται αγάπη να πάρουν, ενώ εκείνα δίνουν απλόχερα! 

  • Η έκθεση ζωγραφικής της σύγχρονης εικαστικού Μαρίβας Ζαχάρωφ με γενικό τίτλο: «Αγοράκι - Κοριτσάκι» εγκαινιάζεται σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις και αναμένεται να συγκινήσει κάθε ευαίσθητη καρδιά. Η έκθεση απαρτίζεται από ζωγραφικούς πίνακες μεικτών τεχνικών σε καμβά, μεγάλων διαστάσεων, που εκφράζουν τις ανησυχίες της καλλιτέχνιδος.

  • Με κεντρικό πυρήνα στο έργο της 
    το παιδί, μελετά τις σχέσεις που αναπτύσσονται γύρω από αυτήν την μοναδική και θαυμάσια ύπαρξη. Η ίδια διαδάσκει σε παιδικά εργαστήρια ζωγραφικής σε Ελλάδα, Αγγλία, Τυνησία και Μπανγκλαντές, όπου έζησε και εργάστηκε με μια μικρή επαρχιακή κοινότητα. Η τελευταία αυτή εμπειρία ήταν ένα ισχυρό μάθημα ζωής που την δικαίωσε. Της έδωσε έναυσμα να μελετήσει σε μεγαλύτερο βάθος την παιδική ζωγραφική και να ερευνήσει τις διάφορες έννοιες 
  • Ώρα εγκαινίων 18.30
  • Διεύθυνση Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη
    Tηλ. 210 8613739

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου