Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Πες μου την ιστορία σου!... Let’s Act!



 

Χαρά και θεατρική  μαγεία μας φέρνει για άλλη μια φορά η ομάδας Lets Act. Μπορεί τα δεδομένα του φετινού χειμώνα να αναγκάζουν να βάλουμε στον πάγο τα θεατρικά μας σχέδια (“Μάσκες”, “Έγκλημα στο Ντράφι 3”, “Θάνατος Στα Χαρτιά”), όπως εξηγούν αλλά δεν μπορούν να μας στερήσουν το γέλιο.

 Η ομάδα ένωσε τις δυνάμεις της για να παραμείνει δημιουργική με ένα ολοκαίνουριο πρότζεκτ: το “Πες Μου Την Ιστορία Σου”. Πρόκειται για μια σειρά σπονδυλωτών, ολιγόλεπτων επεισοδίων που θα ανεβαίνουν στο κανάλι της ομάδας Lets Act στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCnT4riD2vW2BV4O7zH49qCw/featured).

Όπως εξηγεί η συγγραφέας πρόκειται για φανταστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από την επικαιρότητα. «Σχολιάζουμε την σημερινή κατάσταση, τη σόου μπιζ, τα πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πηγή Μπουκουβάλα, εκ συγγρααφικού διδύμου. «Στόχος είναι να διασκεδάσουμε και εμείς και ο κόσμος μέσα στην καραντίνα και να διακωμωδήσουμε, λίγο την κατάσταση με ωραίο τρόπο όμως.Και αφού δεν υπάρχει το θέατρο. Αυτή τη στιγμή βρήκαμε αυτόν τον τρόπο».

Η υπόθεση: Η Μαρίνα Αλίμου, φτασμένη ψυχολόγος (και φανατική θαυμάστρια του Πάνου Κιάμου) αναγκάζεται να κάνει συνεδρίες μέσω Zoom. Βοηθός της -με το ζόρι-  ο Μάνος, νέος ψυχολόγος (και φανατικός θαυμαστής της Μαρίνας Αλίμου). Πελάτες τους μια σειρά από απίστευτα περιστατικά, όπως αυτά της φιλάρεσκης εφοριακού Σούζη Πίτπα, που θεωρεί ότι την έχει επικηρύξει η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω του παράνομου δεσμού της με τον πρίγκηπα Χάρυ, του  σνομπ αρχιτέκτονα Θάνου Ρηγοπούλου τον οποίο εξανάγκασε σε συνεδρίες ο κατά 15 χρόνια μικρότερος -και πολύ ζηλιάρης- εραστής του, αλλά και πολλές άλλες “περιπτώσεις” που χρειάζονται την άμεση βοήθεια της κας Αλίμου. Στην πορεία θα ανακαλύψουμε πολλά ξεκαρδιστικά μυστικά και απροσδόκητες συνδέσεις μεταξύ των πελατών.

Τα επεισόδια είναι βασισμένα σε κείμενα της Πηγής Μπουκουβάλα και του Κωνσταντίνου Κάππα, με μεγάλες δόσεις αυτοσχεδιασμού από τους ηθοποιούς της σειράς.

 

Σκηνοθεσία: Πηγή Μπουκουβάλα, Φάνης Στάμου

Κείμενα: Πηγή Μπουκουβάλα, Κωνσταντίνος Κάππας

Διανομή Ηθοποιών:

Πηγή Μπουκουβάλα

Φάνης Στάμου

Πάνος Τσαλιγόπουλος

             Κωνσταντίνος Κάππας

Μαριλένα Κεκάτου

Συμμετέχουν πολλοί φίλοι και guest star

 

Styling: Χαρά Κυρίτση

Επιμέλεια μακιγιάζ: Δώρα Πάτσο

Κομμώσεις: Σήλια Κορύζη

Ευχαριστούμε το Happy Puppy Print On Demandγια το λογότυπο της σειράς.

 

Πρεμιέρα:ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και κάθε ΜΕΡΑ με νέο επεισόδιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου