Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Κάνε κλικ για την ζωή-Φωτομαραθώνιος ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο




Με σύνθημα  "Click for Life" πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μαςη δράση για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο. Ο Φωτομαραθώνιος "Click for Life" που διοργανώνει ο φορέας Τέχνης στην Υγείας Eyes for Life  δεν είναι ένας απλός φωτογραφικός διαγωνισμός, αλλά μια γιορτή δημιουργικότητας για καλό σκοπό.

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2024, άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα, θα έχουμε τη δυνατότητα, μέσα σε 12 ώρες, από τις 10.00 ως τις 22.00, τραβώντας από 1 εώς 5 φωτογραφίες, να στείλουμε το δικό μας μήνυμα στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τον καρκίνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με μια εγγραφή  στις κατηγορίες. Το συμβολικό οικονομικό αντίτιμο ενισχύει τα δωρεάν προγράμματα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Eyes of Light για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο.

Σε διάστημα 12 ώρών, επιλέγοντας 5 θέματα που θα ανακοινωθούν την ημέραα του διαγωνισμού, θα προκύψουν  30 νικητές. Ο Φωτομαραθώνιος είναι ανοιχτός σε φωτογράφους, ερασιτέχνες, λάτρεις της φωτογραφίας, ακόμα και σε όσους φωτογραφίζουν απλώς περιστασιακά. Όποιες κι αν είναι οι γνώσεις σου για τη φωτογραφία, ότι εξοπλισμό κι αν έχεις, μπορείς να λάβεις μέρος.

 

Συνολικά θα βραβευτούν 30 άτομα από τις κατηγορίες Φωτογράφων και Ερασιτεχνών, για τις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού, ενώ οι Ομαδικές Συμμετοχές με τα περισσότερα μέλη, θα λάβουν ειδικές διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου