Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Glam&Fancy!”: Μια έκθεση με πρωταγωνιστές την ομορφιά και τη σύμπραξη!



“Πολλές φορές το ταξίδι για να ανακαλύψουμε ταλέντα, ικανότητες και αγάπες, ακολουθεί το δικό του μονοπάτι για να μας οδηγήσει  πάντα εκεί που πρέπει να πάμε! Για εμάς η δημιουργία είναι έκφραση και σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί την μαγεία και την μοναδικότητα της χειροποίητης έμπνευσης!”

Με αυτά τα λόγια ψυχής, δυο νέες δημιουργοί, η Ελευθερία Δαρζέντα και η Αναστασία Γκούβα, ενώνουν την έμπνευση και τη φαντασία τους και συμπράττουν διοργανώνοντας την πρώτη τους κοινή έκθεση “Glam&Fancy!” μια ανάσα πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων. Πρωταγωνιστές, αντικείμενα που φτιάχνονται με απέραντη αγάπη και μεράκι με σκοπό να δώσουν λάμψη και μοναδικότητα σε όλους μας.

Fantaxtero~Art Objects και I love Glam, ανοίγουν την αγκαλιά τους για να μας υποδεχθούν στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων, στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της αίθουσας Olympia, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου

Περίτεχνα εικαστικά κοσμήματα, ξεχωριστά γούρια, πρωτότυπα αντικείμενα διακόσμησης, παιδικά και ό,τι άλλο βάλει ο νους του καθενός, θα “φορέσουν τα καλά τους” για να μας εντυπωσιάσουν και να μας θυμίσουν πόσο όμορφο είναι να δίνουμε και να παίρνουμε χαρά μέσα από χειρονομίες που γεννιούνται για να αναδείξουν το ΜΑΖΙ!

…γιατί η ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ έχει ΔΥΝΑΜΗ!


*Χώρος διεξαγωγής έκθεσης: Olympia Seminars & Conference Hall, Πριάμου 11 Άγιος Δημήτριος (δίπλα στο μετρό Άγ.Δημήτριος).

Διάρκεια: Από 11-13 Δεκεμβρίου (Παρασκευή 18:00 έως 22:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 με 22:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου