Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο Ζαν Ρενό σε περιπέτεια μετά κωμωδίας

 Μπερδέματα, μεταμφιέσεις, γκάφες και σκηνικά απείρου κάλλους σε  ένα εκρηκτικό μείγμα  περιπέτειας και ξεκαρδιστικής κωμωδίας στη νέα ταινία "Για όνομα του Θεού" του Πασκάλ Μπουρντιό
Η Καρόλ είναι μία εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Καρολίν είναι μία αυθάδης κλέφτρα, που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δεν γνωρίζουν η μία την άλλη, ούτε έχουν τίποτα κοινό. Τίποτα, επειδή ο πατέρας τους έφυγε πριν τη γέννησή τους και δεν τον είδαν ξανά ποτέ.
Μέχρι τη στιγμή που ο Πατρίκ… εμφανίζεται και πάλι! Μέχρι τη στιγμή που ένας φαινομενικά έμπιστος συνεργάτης του θα τον προδώσει και ο ίδιος θα γλυτώσει οριακά από τον θάνατο. Το γεγονός αυτό αλλάζει την κοσμοθεωρία του Πατρίκ, που αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τις δύο κόρες του, που δεν τον έχουν γνωρίσει ποτέ. Φυσικά, σε περίοπτη θέση στο μυαλό του είναι ακόμα οι ληστείες, και συγκεκριμένα ένα υπερπολύτιμο βιολί Στραντιβάριους, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ερμηνεύουν: Ζαν Ρενό, Ριμ Κερισί, Καμίλ Σαμού,Μπρούνο Σάντσες, Πασκάλ Ντεμολό
Ριμ Κερισί
Καμίλ Σαμού
Μπρούνο Σάντσες
Πασκάλ Ντεμολό

Από τη 1η Ιουνίου στους κινημτογράφους από την Odeon




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου